Introducing one of Ristorante Indaco's new dishes for 2024: our Marèn. In the realm of Ramen ideol...

Introducing one of Ristorante Indaco's new dishes for 2024: our Marèn. In the realm of Ramen ideology, where Japanese meat broth reigns supreme, we breathe life into our Marem or Sea Ramen, a symphony of oceanic flavours crafted from an array of molluscs. The undisputed star of this dish is the bonito, sourced diligently from our local waters. This is served with a velvety pea cream, kissed by the smoke of Tropea onion, tamarind, and the salty touch of nori seaweed powder. #ReginaIsabellaResort - Vi presentiamo uno dei nuovi piatti del Ristorante Indaco per il 2024: il nostro Marèn. Nel regno del Ramen, il brodo di carne giapponese regna sovrano, da Indaco diamo vita al nostro Marèn o Sea Ramen, una sinfonia di sapori del mare realizzati con i molluschi di Ischia. La protagonista indiscussa di questo piatto è la palamita, proveniente ovviamente dalle nostre acque locali. Il tutto viene servito con una vellutata crema di piselli, che sposa la cipolla di Tropea, il tamarindo ed il tocco salato della polvere di alga nori.

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